Ingetrokken tepel correctie

©Natasja 

Service

Op deze pagina staan een aantal tips die nuttig kunnen zijn als je reeds de tepelcorrectie hebt ondergaan. Heb je vragen bel of mail (voorkeur) dan gerust even.

 Naconsult:

Je hebt een advies gekregen wanneer je op naconsult kunt komen. Meestal is dit zo'n 3 maanden na de correctie. Als je twijfelt of je staafjes tegen die tijd wel gewisseld kunnen worden mag je om mijn privé nummer vragen zodat je foto's kunt versturen via WhatsApp. Na het zien van de foto's kan ik gericht advies geven. Foto's mogen uiteraard ook via email verstuurd worden en worden na inzage verwijderd van de computer en telefoon.  

Prontolind spray:

Deze spray is in Nederland niet vrij bij de apotheek verkrijgbaar. In Duitsland mag hij wel vrij verkocht worden en is hij ook bij verschillende farmaceuten online verkrijgbaar. Kijk goed of je de juiste spray besteld! Bij mij kun je de Prontolind ook bestelen. Ik verstuur de Prontolind door heel Europa. De Prontolind is €6.50 per fles van 50ml en de verzendkosten (binnenland) zijn €6.95 Je kunt je bestelling doorgeven via email.

 

Balletje  vervangen:

Je kunt bij mij uitsluitend hoge kwaliteit balletjes bestellen. Beide balletjes kunnen van het staafje afgedraaid worden. Ik draai de balletjes erg stevig aan dus kracht zetten is een must. Gebruik evt. een handschoentje voor meer grip. Haal je staafje er niet uit maar hou het staafje vast zoals op de onderstaande afbeelding te zien is. Gebruik alleen een tangetje met ronde grip. Verkrijgbaar bij iedere doe-het-zelf winkel. 

 

Pleisters:

Als je pleisters vroegtijdig op zijn kun je bij de apotheek of drogist eiland pleisters kopen. Gebruik nooit pleisters met wondzalf. Het je irritaties van de door mij meegeven pleisters stap dan over op Leukopor tape.

 

 

 

Let op; het antwoord op je email kan in je spam box of verwijderde items komen! Wegens een storing bij Strato kan het zijn dat wij met vraagaannatasja@gmail.com terug mailen. Excuus voor dit ongemak/onduidelijkheid.

 

 

 

 

26796