Ingetrokken tepel correctie

©Natasja 

De praktijk


Mijn naam is Natasja. Ik ben zeer ervaren in mijn vak en voer met groot enthousiasme mijn vak uit. Mijn werk is dankbaar en zeer motiverend!

Om een ingetrokken tepel goed te kunnen corrigeren is veel ervaring en een gedegen kennis van de anatomie van de borst noodzakelijk. Ik kan door mijn ruim 20 jaar ervaring, medische studie's aangevuld met diverse workshops en seminars in binnen- en buitenland jouw tepel op de juiste manier behandelen. 

Ik handel met kennis van wat er aan de binnenkant van de borst zit of juist ontbreekt en kijk niet (alleen) naar de buitenkant. Geen enkele borst is hetzelfde en iedere ingetrokken tepel is uniek. De gradatie verschilt per persoon. Ook vorm, klierontwikkeling, type huid en grootte van de tepel en areola zijn een belangrijke factor in het bepalen van een passende oplossing. 

Ik werk in een afgeschermde ruimte waar je privacy volledig is gewaarborgd. De behandelruimte zit in een woonwijk aan een woonhuis vast. Mijn ervaring heeft geleerd dat ik daardoor echt privacy kan garanderen en de behandelkosten zo laag mogelijk kan houden. Ik werk uitsluitend op afspraak waarmee ik voorkom dat iedereen in en uit loopt terwijl ik met jou bezig ben! Op deze manier kan ik rustig de tijd voor je nemen, je vragen beantwoorden en je uitleggen hoe ik te werk zal gaan. Als de correctie uitgevoerd is krijg je een volledig nazorgpaket mee en geef ik een duidelijke uitleg over hoe de nazorg in zijn werk gaat. De nazorg krijg je tevens schriftelijk mee zodat je die nog even op je gemak na kunt lezen. De uiteindelijke ingreep gaat vrij snel maar hou er rekening mee dat je alles bij elkaar ongeveer 45 minuten binnen zult zijn.


 Ik verzoek je dringend om op tijd op je afspraak te verschijnen!

  

Steeds meer plastische chirurgen, huisartsen, arts collages en andere specialisten staan achter onze manier van werken en onderschrijven dat een ingreep bij een (plastische) chirurg kostbaar, gecompliceerd en vaak zonder gewenste resultaat is. 


Lees alstublieft ook het stukje nuttige informatie!

 

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wij werken volgens de hygiënerichtlijnen van het LCHV en beschikken over een volledige vergunning van de G.G.D.  

Wij staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 04080310